Contacteer ons

Waarom?

Regelmatig komt het voor dat er op (sport)evenementen geen goed opgeleide EHBO’ers aanwezig zijn terwijl een ongeluk, groot of klein, zo gebeurd is.
U als organisatie draagt daar (gedeeltelijk) de verantwoording voor.
U kunt zich dit als organisatie niet meer veroorloven omdat mensen tegenwoordig gemakkelijk de weg naar letselschadeadvocaten weten te vinden.
Zorg ervoor dat u eventuele problemen een stap voor bent en regel uw EHBO’ers via: ropaevenementenzorg.nl/ropadienstverlening.nl

 

   !!!!!!  ADVERTENTIE !!!!!!

We hopen er allemaal op, het mooie weer. Samen met het mooie weer komt ook de tijd van de activiteiten er weer aan. Muziek, festiviteiten, sportiviteit, noem maar op.

We denken er liever niet aan, maar soms gebeuren er ook ongelukjes bij deze activiteiten. Gelukkig  staan er op de achtergrond getrainde mensen klaar om te helpen. Heb jij je EHBO diploma, en zie jij het zitten om je steentje bij te dragen zodat, mocht er iets misgaan, er iemand is die hulp kan bieden wanneer het nodig is, meld je dan aan. Laten we het hopen dat het nooit nodig is, maar laten we er ook voor zorgen dat wanneer het wel nodig is, er iemand klaar kan staan!

Samen kunnen wij het aan!!!!

Wij zorgen voor een kleine vergoeding .

  !!!!!!!! EINDE !!!!!!!!!

 

Als EerstHulpVerlener meewerken aan een evenement?

Voor vele mensen is EHBO zelfs een hobby geworden.

Zij doen dit buiten hun normale dagelijkse werk om.
Het is niet alleen erg leuk maar ook zeer leerzaam om je in te zetten voor de buitendienst.

Je kunt immers je kennis in praktijk brengen.
Als je in het bezit bent van een geldig EHBO diploma en je wilt een keer meewerken tijdens een evenement, neem dan contact op met de coördinator.

Een evenement wordt in dagdelen verdeeld. Je kunt overleggen welk dagdeel jou het beste schikt. Vanzelfsprekend wordt je begeleid door een ervaren EHV’er.
Er zijn diverse soorten evenementen, dus er is altijd wel iets dat jou zal aanspreken.
Tijdens evenementen wordt gezorgd voor eten en drinken.

Voor sommige evenementen zijn er meer aanmeldingen door hulpverleners dan daadwerkelijk nodig is.
Om iedereen tegemoet te komen zullen de mensen in dagdelen ingedeeld worden.

Wilt u ook deel uitmaken van deze groep vrijwilligers, of wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met onze coördinator hulpverlening

volg ons op Facebook:   www.facebook.com/RopaEvenementenzorg

 

E-erlijk

H-ulpvaardig

B-ereidwillig

O-nbaatzuchtig

 

Bent u tevreden over onze medewerking vertel het anderen.

Bent u NIET tevreden horen wij dat ook erg graag.

Helaas gaat er wel eens iets mis, maar als dat gebeurt                                                                 willen wij dat zo snel en correct mogelijk herstellen.